Šport
32 ogledov

Almagra ne bo v Melbournu

nicolas almagro EPA
Španski teniški igralec Nicolas Almagro, 13. na svetovni lestvici ATP, je danes odpovedal nastop na uvodnem turnirju za veliki slam sezone, odprtem prvenstvu Avstralije. Razlog za odpoved je poškodba rame.

"Zelo mi je žal, a v Avstralijo ne bom odpotoval. Osredotočil se bom na sanacijo poškodbe in se z optimizmom ozrl v prihodnost," je zapisal Almagro na svojem uradnem profilu na Twitterju.

Almagro je ta teden zaradi poškodbe izpustil tudi nastop na turnirju v Sydneyju in upal, da bo do Melbourna, kjer se je lani prebil do četrtfinala, ko je šele po petih nizih priznal premoč rojaku Davidu Ferrerju, vseeno nared.

Rola prek prve ovire

Nekoliko bližje turnirju v Melbournu pa je Blaž Rola. Slovenski igralec je danes uspešno preskočil prvo oviro v kvalifikacijah za glavni del tekmovanja. S 7:6 (2) in 6:4 je Rola premagal Italijana Alessia Di Maura. V nadaljevanju se bo Rola meril z Američanom Rajeevom Ramom, 15. nosilcem kvalifikacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.