Šport
19 ogledov

Američani: "Kako bo Messi igral na Euru?"

Messi Argentina Ekvador kvalifikacije SP 2014 svetovno prvenstvo Buenos Aires EPA
Na ameriškem Radiu ESPN so si privoščili veliko napako. Nekdanjega reprezentanta Alexija Lalasa so v pogovorni oddaji namreč vprašali, kako pred evropskim prvenstvom kaže reprezentancama Lionela Messija in Cristiana Ronalda. Messijevi Argentini sicer kaže dobro, a Argentine, kot ste verjetno uganili, ni v Evropi.

"Evropsko prvenstvo je po razburljivosti takoj za svetovnim prvenstvom. Razburljivo je zaradi več razlogov – še posebej zaradi koncentracije evropskih talentov, zaradi individualne kakovosti igralcev in ekip, ki jih imajo tam," sta voditelja začela oddajo na Radiu ESPN. V studiu sta gostila Alexija Lalasa, legendarnega bradatega branilca ameriške reprezentance.

"To je turnir, na katerem bo le 16 tekem, zato je tam vsa drama in napetost, ki bi jo dobili na svetovnem prvenstvu, le da je na evropskem prvenstvu vse še bolj koncentrirano," sta število tekem s številom ekip še zamešala Američana in upokojenega reprezentanta Lalasa pobarala še o argentinskem zvezdniku Lionelu Messiju:

"Alexi, veliko ameriških navdušencev nogometa je predanih lokalnim ekipam, a ko pride do velikih tekem, vedo, da se vse vrti okrog Lionela Messija in Cristiana Ronalda. Kako kaže obema fantoma in njunima ekipama?"

"No, Lionela Messija ne bo tam, ker igra za Argentino," se je neugodnemu trenutku spretno izognil Lalas. "Cristiano Ronaldo bo tam s Portugalsko in velik problem Ronalda je, da formo iz Reala težko prenese na tekme reprezentance. Še vedno boste imeli Zlatana Ibrahimovića s Švedsko, Wayne Rooney bo za Anglijo izpustil uvodni dve tekmi zaradi kazni, in tudi neverjetno zgodbo Španije – bodo sposobni ponoviti svoje uspehe, leta 2008 so osvojili Euro in leta 2010 svetovno prvenstvo. Ali lahko osvojijo še en naslov?"

Američani zdaj vedo več.

Komentarjev 2
  • bojovi 23:17 06.junij 2012.

    Madona ej so Američani butasti. Pa še obsedeni s tem precenjenim Messijem.

  • Manager 18:57 06.junij 2012.

    Odlična igra, ki te postavi v vlogo športnega direktorja. Vodiš ekipo, selekcioniraš igralce, gradiš športne objekte, dvorano, lahko trguješ z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se in si ustvari nogometno/hokejsko ekipo.<br ...prikaži več />http://www.powerplaymanager.com/r788