Šport
42 ogledov

Ana Gros prestopila v Győr

Žurnal24 main
Talentirana 19-letna slovenska rokometašica, Ana Gros, ki je letos igrala pri Krim Mercatorju, bo odslej branila barve najboljšega madžarskega kluba, Audi ETO-ja iz Győra.

Na spletni strani večkratnih madžarskih prvakinj,  Győrskega Audi ETO-ja, so zapisali, da je levoroka Ana Gros klubu obljubila dve leti zvestobe, pogodbo pa naj bi v petek popoldne tudi že podpisala.

"V Győr prihajam, ker bi se rada še naprej razvijala, še zlasti v obrambni igri. Győr je ena najboljših ekip na svetu, ima pa tudi enega najboljših trenerjev. Zelo sem motivirana in upam, da bom dala veliko golov. Vem, da prihajam v klub z bogato zgodovino in tradicijo ter fantastično publiko, tako da vse skupaj štejem za veliko priznanje. Ogledala sem si tudi samo mesto in mi je zelo všeč, zato komaj čakam, da julija začnemo s pripravami," je za spletno stran Audi ETO-ja povedala naša reprezentantka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.