Šport
9 ogledov

Ana na naslovnici FHM-ja

Po prvem grand slam naslovu se za Ano Ivanović zanima vse več pokroviteljev. Žurnal24 main
Srbkinja je na prvem mestu svetovne teniške lestvice WTA, pa tudi pri vrhu lestvice najlepših športnic. V avgustovski številki revije FHM bo krasila naslovnico.

Trenutno številka ena v ženskem tenisu, Srbkinja Ana Ivanović, je s svojo lepoto očarala že mnoge. Njenega videza ne morejo prehvaliti gledalci, strokovnjaki in celo brata Bryan. Z lepoto pa pride tudi pozornost medijev. Medtem ko je 20-letna Srbkinja že krasila revije, kot so Elle in Vogue, so sedaj oznanili, da bo meseca avgusta celo zavzela naslovnico revije za moške FHM. Revija bo v Angliji izšla prvega julija, med Wimbeldonskim turnirjem, sledile pa bodo tudi objave v nekaterih drugih državah. Fotografirali so jo nekaj mesecev nazaj v Palm Springsu, s pričesko in ličili iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Zadnja teniška igralka, ki se je pojavila na naslovnici te revije je bila Anna Kournikova.

Ker njen teniški talent skorajda presega njeno lepoto, pa se za njo ozirajo tudi številni sponzorji. Pred kratkim je tako podpisala pogodbo z Rolexom in postala edina ženska teniška igralka, ki zastopa svetovno znano švicarsko podjetje po upokojitvi Justine Henin. Ivanovićeva je z novim sponzorjem zelo zadovoljna. "Zelo sem vesela partnerstva z Rolexom. Je eno najbolj prestižnih podjetij na svetu in zelo dobro se počutim ob dejstvu, da so pokazali dovolj zaupanja vame, da so mi ponudili pogodbo. Z veseljem bom nosila uro Rolex tako na igrišču kot tudi izven njega," je povedala srbska lepotica. Poleg te ima pogodbo sklenjeno tudi z Adidasom, Yonexom, Verano Motors in Juice PLUS+.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.