Šport
9 ogledov

Andreja Klepač izpadla

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je izpadla v prvem krogu turnirja v kan Žurnal24 main
Andreja Klepač je v dveh nizih gladko izgubila v prvem kolu portoroškega turnirja. Boljša je bila Hrvatica Ana Vrljić, ki na lestvici WTA zaseda 269. mesto. Klepačeva je 124.
Andreja Klepač, ki jo imajo mnogi za naslednico Katarine Srebotnik, je izpadla že v prvem kolu Odprtega prvenstva Slovenije. Z izidom 6 : 2 in 6 : 4 je bila boljša Hrvatica Ana Vrljič. Dvoboj je trajal eno uro in 31 minut. Vrljićeva je bila boljša pri asih, dosegla jih je pet (Klepačeva nobenega), Koprčanka pa je napravila šest dvojnih napak. "Imela sem težave z vetrom in sama s sabo. Poizkušala sem vse, a ni šlo. Ana je odigrala zelo dobro," je po tekmi dejala Klepačeva, ki bo na lestvici WTA zdrsnila za kar nekaj mest.

Sedaj je izenačeno
Vrljićeva in Klepačeva sta se enkrat že pomerili, in sicer leta 2005, ko je bila boljša naša tenisačica. Na igrišče v Portorožu bo v sredo, predvidoma ob 11.30, stopila tudi Polona Hercog, ki se bo pomerila z Rusinjo Eleno Vesnino. Dvoboj je takoj na začetku prekinilo neurje. Sicer pa v torek na portoroških igriščih ni bilo presenečenj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.