Šport
11 ogledov

Anelka zanika, a se ni opravičil

Žurnal24 main
Francoski napadalec Nicolas Anelka, ki je moral zaradi zmerjanja selektorja Raymonda Domenecha zapustiti svetovno prvenstvo v JAR, je zanikal težke besede, ki so se pojavile v medijih.

Kljub temu je Nicolas Anelka priznal, da se je med polčasom z Mehiko močno sporekel s trenerjem. "Res je. Imel sem živčno debato s trenerjem. Vse se je dogajalo v slačilnici, pred soigralci in drugimi člani reprezentance. To je za nas sveti prostor in te besede nikdar ne bi smele zapustiti slačilnice. Toda poudarjam, besede, ki so jih danes zapisali mediji, niso prišle iz mojih ust," je dejal 31-letni zvezdnika Chelseaja, ki se tudi po zahtevi Francoske nogometne zveze ni želel opravičiti selektorju, zato je moral zapustiti Južnoafriško republiko.

"Francija ima v torek lepo priložnost, da se z zmago proti JAR uvrsti v nadaljnje tekmovanje. Želim ji vse najboljše.
Nicolas Anelka
Anelka je še poudaril, da s svojim izpadom ni želel škodovati francoski reprezentanci, saj gre za institucijo, ki jo izjemno spoštuje. "Francija ima v torek lepo priložnost, da se z zmago proti JAR uvrsti v nadaljnje tekmovanje. Želim ji vse najboljše."


Anelka in selektor Raymond Domenech sta se sprla med polčasom tekme z Mehiko. Potem ko mu je igralec, po poročanju več francoskih medijev, zabrusil "Jebi se, ti usrani kurbin sin", ga je trener v drugem polčasu pustil v slačilnici. Namesto Anelkaja je zaigral Andre Pierre Gignac, Francija pa je na koncu izgubila z 0:2, tako da v skupini A zaseda tretjo mesto z eno točko iz dveh dvobojev. Vodita Urugvaj in Mehika s štirimi točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.