Šport
15 ogledov

Anglija dobro opravila zadnji test

1/9
Žurnal24 main
Angleška nogometna reprezentanca, ki bo na bližnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki tudi tekmec Slovenije, je na zadnji pripravljalni tekmi premagala lokalni klub Platinum Stars s 3:0 (1:0).

Angleži so si za zadnji test izbrali južnoafriško ekipo iz mesta Moruleng. Zadetke za Anglijo so pred 12 tisoč gledalci dosegli Jermain Defoe, Joe Cole in Wayne Rooney. Selektor Fabio Capello je po prvem polčasu povsem zamenjal ekipo na terenu, celo tekmo je odigral le Joe Cole, na klopi pa je pustil le poškodovanega Garetha Barryja in vratarja Davida Jamesa. Vsak po en polčas sta branila Joe Hart in Robert Green.

Angleži bodo prvo tekmo na SP igrali v soboto proti ZDA.

Brazilija je na pripravljalni tekmi dosegla še višjo zmago kot Anglija. Eni izmed največjih favoritov prihajajočega prvenstva so ponižali Tanzanijo s 5:1. Po dva gola sta dosegla Robinho in Ramires, enega pa je prispeval Kaká.

Pripravljalne tekme pred SP, izida:

Platinum Stars : Anglija 0:3

Tanzanija : Brazilija 1:5
Aziz (86); Robinho (10, 33), Ramires (53, 90), Kaka (76)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.