Šport
13 ogledov

Anketa: Srebotnikovi manjka psihološke stabilnosti

Po vašem mnenju Katarini Srebotnik za preboj med deset najboljših tenisačic na s Žurnal24 main
V spletni anketi ste povedali, da mislite, da Katarini Srebotnik za uvrstitev med 10 manjka psihološke stabilnosti. Blaž Trupej pa pravi: "Katarina Srebotnik ne more med 10."

V naši spletni anketi smo vas tokrat spraševali, kaj menite, da je glavna pomanjkljivost Katarine Srebotnik, ki jo stane uvrstitve med 10 najboljših igralk na svetu. Največji odstotek (46%) vas meni, da ji manjka psihološke stabilnosti. Z enakim vprašanjem smo se obrnili tudi na nekdanjega tenisača in kapetana moške izbrane vrste Blaža Trupeja: "Čas, da bi Katarina Srebotnik prišla med 10 igralk na svetu, je mimo. Stil igranja tenisa je v teh letih šel naprej. Katarina Srebotnik ima nesporen talent, vendar, če bi pred šestimi leti imela takšno trenerko kakršno ima sedaj, bi bilo lahko vse drugače."

 

Večina vas meni, da Katarini Srebotnik manjka psihološke stabilnosti. Veliko pa vas dvomi tudi v njen talent in kakovost treninga. © zurnal24.si

 

Poraz v Portorožu
Kot se najbrž spomnite je Srebotnikova v finalu Odprtega prvenstva Slovenije izgubila proti Francozinji Tatiani Golovin . Blaž Trupej pravi: "Tatiana Golovin je ena tistih, ki bi se nekoč lahko uvrstila med 10 najboljših igralk na svetu. Igra čvrst tenis, drugačnega kot Srebotnikova." Kaj pa psihološka stabilnost? "Mislim, da je bila v Portorožu Katarina Srebotnik psihološko dovolj dobra. To je tudi dokazala v dvobojih pred finalom. Tatiana Golovin pa je bila v finalu enostavno premočna," pravi Trupej. Kakšen pa je realen domet Katarine Srebotnik? "S svojim stilom igre Katarina Srebotnik lahko seže do 15. mesta na svetu. Poglejte na primer igralke, ki sodijo med deset: to so Justin Henin, sestri Williams, na dobri poti je znova Lindsay Davenport." Ob tem pa velja izpostaviti dobre igre Katarine Srebotnik med dvojicami: "Pri dvojicah je situacija drugačna, saj se igra bolj pozicijsko, igralec pa pokriva le polovico igrišča," še dodaja Blaž Trupej.

Sodelujte še naprej
Danes smo že objavili novo anketo. Še naprej bomo spraševali po vaših mnenjih in jih oplemenitili z mnenji strokovnjakov. Vsak ponedeljek vas tako čaka nova anketa in novo mnenje strokovnjaka. Vsak glas šteje, še kako smo ga veseli. Sodelujte še naprej.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.