Šport
22 ogledov

Annie Duke se je zaročila

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Preko njenega Twitterja, s pomočjo katerega Annie Duke v teh modernih časih komunicira s svojimi oboževalci, smo izvedeli, da se je Annie zaročila s svojim dolgoletnim partnerjem Joejem Reitmanom.

Igralec, producent in režiser, ki je sodeloval v številnih televizijskih šovih je poznan tudi po svojem delu v filmskem svetu. Tako je svoj pečat pustil pri filmih, kot so The Perfect Storm, American Pie 2 in Jay and Silent Bob Strike Back.

Reitman in Annie Duke sta začela hoditi kmalu po tistem, ko je se je Joe ločil od prejšnje žene Shannon Elizabeth, ki je bila tako igralka kot tudi ljubiteljska igralka pokra. Zdaj pa je Reitman očitno Annie zaprosil kar na božič, saj je na Twitterju objavljeno Annieno sporočilo, ki preprosto pravi: "Rekla sem ja!". Zraven pa sta objavljeni dve sliki, ki prikazujeta Annien najnovejši nakit, ki se nahaja na za to namenjenem prstu.

Reitman je s časom tudi sam postal malo odvisen od pokra, kar seveda ni nič presenetljivega, če živiš z ženskami, ki poker igrajo precej časa in od njega tudi dobro živijo. Sam je tako igral na dveh serijah World Series of Poker in zbral nekaj uvrstitev v denarne nagrade med leti 2006 in 2009. Največji uspeh, ki ga je dosegel, pa izhaja iz naslova spletnega pokra. Leta 2006 je na strani UB.com zmagal turnir z zagotovljenim nagradnim skladom 1.000.000 dolarjev in za svoj uspeh prejel kar 266.000 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.