Šport
15 ogledov

Annie Duke vam na uslugo

S svojim iPhonom, iPodom ali iPadom boste lahko dobili pravo poker šolo. (Foto: Žurnal24 main
Pri Applu so za vse ljubitelje pokra pripravili pravo poslastico. S posebnim programom se lahko potez mojstrov učite skupaj z legendo te igre - Annie Duke. Aplikacija je prilagojena Texas Hold'Em.

Če ste se že kdaj znašli na poti ali pa nekje, kjer nimate dostopa do interneta, a si želite kak napotek glede vaše igre ali pa vsaj preveriti, če ste v določeni situaciji odreagirali pravilno, potem so pri Applu pripravili nekaj kar vam bo prišlo še kako prav. V njihovi spletni trgovini AppShopper je od prejšnjega tedna dalje namreč na voljo posebna nova aplikacija za vaš iPhone/iPod/iPad, z imenom Annie Duke's Poker Tutor. Gre za aplikacijo, ki so jo pri Apple-u razvili v sodelovanju z legendo pokra Annie Duke in vsebuje klasični poker kalkulator, slovar poker izrazov, zbirko pravil, seznam prihajajočih brezplačnih turnirjev, sama Annie Duke, pa bo prek kratkih sporočil, prav vsak dan, z vami delila tudi kanček svoje modrosti in dolgoletnih izkušenj.

Aplikacija je trenutno prilagojena le igri No Limit Texas Hold'Em, so pa njeni ustvarjalci že obljubili, da se bo tej verziji, kmalu pridružila tudi nova verzija, ki bo namenjena tudi vsem ljubiteljem PL Omahe. Nova različica pa ne bo vsebovala le pravil za novo igro, temveč bo tudi veliko bogatejša z napotki in nasveti, vsebovala naj bi članke na temo strategije, poleg tega pa bodo igralci z njo dobili dostop do ekskluzivnih video lekcij, ki jih Annie medtem že pridno snema. In še najboljša stvar pri tej aplikaciji? Povsem brezplačna je, zato res ni nobenega razloga, da če že imate katero od zgoraj omenjenih Apple-ovih pripravic, da je ne bi preizkusili. Aplikacija vam je na voljo na spletni strani AppShopper.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.