Šport
11 ogledov

Antić dobil štiri tekme kazni

Antić bo tudi na tekmi s Slovenijo na tribunah Marakane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Selektor srbske nogometne reprezentance Radomir Antić je dobil štiri tekme kazni zaradi kritike sojenja po tekmi proti Avstraliji, ki je Srbe stala vozovnice v drugi del SP.

Na spletni strani srbske nogometne zveze (FSS) so zapisali, da je disciplinska komisija mednarodne nogometne organizacije (Fifa) srbskega selektorja Radomirja Antića kaznovala s štirimi tekmami prepovedi vodenja svoje ekipe s klopi, poleg tega pa bo moral zaradi kritiziranja sodniške trojice po tekmi z Avstralijo Fifino blagajno obogatiti še za dodatnih 14 tisoč švicarskih frankov (10,5 tisoč evrov).

"Ker se srbska nogometna reprezentanca ni uspela uvrstiti v drugi del svetovnega prvenstva, bo srbski selektor svojo kazen odslužil na naslednjih štirih uradnih tekmah reprezentance. Srbska nogometna zveza se bo na razsodbo pritožila, saj je kazen štirih tekem previsoka glede na sicer športno obnašanje celotne reprezentance na svetovnem prvenstvu," so še zapisali na FSS.

Če bo izrečena kazen srbskemu strategu obveljala, potem bo morda s tribune spremljal tudi eno od obeh srečanj, ki jih bo Srbija odigrala proti naši izbrani vrsti v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012 na Poljskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.