Šport
17 ogledov

Antonius ima letos dva milijona plusa

Žurnal24 main
Finski profesionalec Patrik Antonius je eden izmed tistih igralcev, ki znajo vse obrniti v svoj prid. Tako zdaj, odkar ni več ameriških igralcev, sam kraljuje na najvišjih mizah, ki jih ponuja Full Tilt Poker.

Trenutno ima Patrik Antonius že 1.917.294 $ profita. S tem je drugi najbolj uspešen igralec letošnjega leta. Pred njim je edino Gus Hansen, ki je na neki točki imel že 4,1 milijona dolarjev profita, zdaj pa je rahlo padel in je njegov letošnji profit 2.514.382 $. Ob odsotnosti igralcev, kot so Phil Ivey, Tom Dwan in Dan "Jungleman12" Cates, se Patrik Antonius za mizami druži z večinoma evropskimi igralci, kot so Andreas "Skjervoy" Torbergsen, Rui Cao, Gus Hansen, Ilari "Ziigmund" Sahamies ter "DrugsOrMe".

Nazadnje je Antonius dobil 193.000 $, ko je odigral 273 iger PLO proti Gusu Hansenu in kanadskemu profesionalcu "XWINK". Na limitih 300 $/600 $ je Antonius nadigral oba nasprotnika in dobil občudovanja vreden znesek. K temu pa je pomagala tudi situacija, ko je Patrik uspel dobiti barvno lestvico, medtem ko je "XWINK" flopnil barvo z asom.

Antonius je edini od sedmih zmagovalcev igre za denar, ki še lahko igrajo na strani Full Tilt. Je pa tudi tisti, ki je največ zaslužil od 15. aprila, ko se je zgodil "črni petek". Patrik ima, odkar se je leta 2007 pridružil strani, 12,597,026 $ profita. Poleg njega sta veliko uspeha od 15. aprila dalje imela tudi Jens "Ingenious89" Kyllonen ter igralec, ki igra pod vzdevkom "FinnishNightmre".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.