Šport
20 ogledov

Antonius zaslužil slab milijon

Žurnal24 main
Kljub temu, da Finec Patrik Antonius ni ravno redni udeleženec največjih poker turnirjev, pa očitno vseeno ve, na koga je v določenem trenutku dobro staviti.
Nad novico o njegovi dobri investiciji, pa so bili verjetno navdušeni tudi specialisti za denarno igro, saj ta je ta njegova nepričakovana nagrada, skorajda že zagotovilo, da bo Patrik tudi to poletje med glavnimi akterji vseh najdražjih denarnih iger v Las Vegasu.

Na drugem letošnjem WSOP turnirju – 50.000 $ Player's Championship je Patrik Antonius investiral v brata Mizrachi, kot verjetno že veste, pa se mu je ta poteza bogato obrestovala. Kljub temu, da se je Finec s turnirja poslovil dokaj hitro, pa mu bo verjetno turnir Player's Championship zagotovo ostal še dolgo časa v spominu, saj kot poroča portal PokerRoad, naj bi Patrik še pred začetkom z obema bratoma Mizrachi sklenil poseben dogovor, v katerem je on njima prispeval pol prijavnine, v zameno pa sta mu onadva obljubila polovico svoje nagrade.

Pri tem Michael in Robert verjetno niti sama nista verjela, da bosta na koncu zasedla kar 1. in 5. mesto ter da si bosta na ta način skupaj priigrala nekaj manj kot dva milijona dolarjev nagrade, od katere bo polovica sedaj romala v žep Finca. Celoten turnir bi se lahko bolj odvil po njegovih željah verjetno le v primeru, da bi sam prišel do naslova in WSOP zapestnice, katere sam še vedno nima, Mizrachija pa bi se uvrstila neposredno za njima, a kot se je Antonius do sedaj zagotovo že naučil, se podarjenemu konju pač ne gleda v zobe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.