Šport
14 ogledov

Argentina proti Ronaldu: "Strah ga je Messija"

Ronaldo Danska Portugalska Lviv Euro 2012 EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je odgovoril na vzklike, ki jih je bil od danskih navijačev deležen na sredini tekmi skupine B. Portugalska je za las izvlekla zmago proti Danski, s tem pa ohranila upe za napredovanje. Potem ko je Portugalec dejal, da je "Messi ob tem času lani že izpadel iz Cope Americe", so mu argentinski mediji že odgovorili.

Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo je danskim navijačem že zabrusil, naj raje pogledajo, kje je bil Messi v takšnem obdobju lani. Portugalec je bil na sredinem obračunu spet tarča vzklikov ''Messi, Messi'', ki mu seveda niso bili prav nič pogodu.

''Ali veste, kje je bil lani v takem trenutku Messi? Ali veste? Na poti z južnoameriškega prvenstva v njegovi državi. Mislim, da je to slabše, kajne? Vesel sem, da sem na Euru,'' je na vprašanje o vzklikih danskih navijačev odgovoril Ronaldo.

Portugalska sedmica verjame, da se lahko njegova ekipa prebije v četrtfinale, če premagajo Nizozemsko, obenem pa je zatrdil, da ga vzkliki o argentinskem tekmecu ne motijo. ''Takoj bi podpisal, da ne zadenem gola, če Portugalska osvoji evropsko prvenstvo,'' je dodal Ronaldo, ki je proti Dancem zapravil nekaj lepih priložnosti, a je bil ob zmagi svoje ekipe vseeno presrečen.

Argentinski mediji: "Ronalda preganja strah"

Na odgovor argentinskih medijev ni bilo treba čakati dolgo. Svojemu ljubljencu Messiju so stopili v bran in zapisali, da se je Ronaldo zmotil, saj je Messi ob tem času še vedno igral, izpadel pa "šele" v četrtfinalu proti Urugvaju.

"Cristiano je očitno slabo obveščen: Argentina je izpadla v četrtfinalu proti Urugvaju," pišejo pri Oléju. "Strah pred tem, da je drugi najboljši nogometaš na svetu, ga preganja povsod," dodajajo pri Canchi Lleni.

"Vseeno se je pozabil spomniti na Euro 2004, ki je bil na Portugalskem. Na tem turnirju, z njim v prvi postavi, je njegova reprezentanca izgubila z 1:0 proti Grčiji in zapravila možnost, da osvoji prvi naslov za Portugalsko," dodajajo.

“Cristiano Ronaldo je spet pokazal svojo jezo ob primerjavah z Messijem. Med tekmo proti Danski, ki so jo Portugalci dobili s 3:2, so navijači peli v podporo 'Pulgi' (Messijev vzdevek Bolha, op. a.), Portugalec pa je poln jeze izbruhnil po koncu tekme. Za nameček še z nepravilno informacijo," dodaja dnevnik Clarín.

Komentarjev 7
  • wester62 17:10 14.junij 2012.

    ti pa res slabo vidiš. ronaldo ima samo dober strel z distance ,drugače pa tehnike sploh nima ,samo hiter je in nič drugo.skakati okoli žoge znajo že v mali šoli. včeraj smo videli njegovo tehniko ko je bil sam pred ...prikaži več vratarjem -nula od tehnike.

  • Markan 15:57 14.junij 2012.

  • Žan88 13:07 14.junij 2012.

    Dejstvo je da ima Ronaldo tehniko kakršne nima ta trenutek noben nogometaš na svetu. In vsi ki trdite da je Messi boljši se motitie. Messi je majhen in ima nizko težišče, zato lažje pride preko obrambe tudi če ga po ...prikaži več nogah tolče cela ekipa ...Kar se tiče večerajšnjih priložnosti ... vrjamem da ima veliko breme v svoji glavi, saj cela evropa pričakuje od njega da bo za portgualce tresel mrežo vsakič ko dobi žogo, toda včeraj je imel priložnosti, ki se jih enostavno ne sme izpustiti.