Šport
10 ogledov

Arianny Celeste – najbolj vroče ring dekle

1/2
Žurnal24 main
Mnoge borilne spektakle zaznamujejo prelestna ring dekleta. Po mnenju mnogih najbolj vroča, Arianny Celeste, pa od časa do časa posname tudi kakšen vroč video in poskrbi, da jo ljubitelji tega športa ne pozabijo.
Najboljši del moje službe je izkušnja – imeti možnost potovati in gledati te odlične borce. Dodaten plus pa je ta, da je vse skupaj resnično, tako da je naravnost fantastično.
Arianny Celeste

Kolikor ljudi, toliko okusov. A kljub temu je večina ljubiteljev mešanih borilnih veščin enotnega mnenja, da je najbolj vroče ring dekle Arianny Celeste, ki sicer zastopa barve UFC. Arianny s svojimi izhodi med rundami vsakokrat dvigne pritisk pri moškem delu občinstva. Vročekrvna mladenka, ki smo jo na UFC prvič videli že leta 2006, pa tokrat pritiska ni vzdignila na kakem borilnem spektaklu, temveč med snemanjem prispevka za svetovno znano revijo Maxim. Lepotička je med drugim odkrila, da že nekaj časa trenira muay thai. Kot pravi sama pa ne načrtuje vstopa v profesionalne vode. Kaj je še povedala Arianny, poglejte v dodanem videu. Ne bo vam žal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.