Šport
36 ogledov

Atlet po hudi poškodbi kljubuje napovedim

james ellington EPA
Britanski sprinter James Ellington, ki je bil skupaj s kolegom iz reprezentance Nigelom Levinom udeležen v hudi prometni nesreči, napoveduje vrnitev na atletske steze že prihodnje leto.

James Ellington in Nigel Levin sta se peljala z motorjem, ko je vanju trčil avtomobil, ki je pripeljal po napačni strani. Atleta sta bila hudo poškodovana. Ellingtonova športna prihodnost je dlje časa visela na nitki, saj je imel zlomljeni obe nogi, medenico in poškodovano glavo. 

Ellington pa je odločen, da se bo vrnil. Na instagramu je objavil video s fizioterapije. "Prvi pravi koraki s poškodovano medenico in levo nogo in zlomljeno desno nogo. Ne morem verjeti, kakšen napredek sem dosegel do sedaj. Fizioterapevt v bolnišnici je mislil, da bo še najmanj šest tednov na vozičku, preden bom lahko poskusil to. Vrnil se bom 2018," je zapisal odločni atlet. 

Ellington, ki se je že pred tem večkrat zahvalil vsem za dobre želje, je dejal, da sta imela z Levinom srečo, da sta jo odnesla živa.

Ellington je bil član zmagovalne britanske štafete na 4x100 metrov na zadnjih dveh evropskih prvenstvih. 

 

A video posted by James Ellington (@jimmyells) on Feb 1, 2017 at 4:07am PST

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.