Šport
15 ogledov

Bagoroš izvajal vragolije v Carigradu

Rok Bagoroš KTM motociklizem Facebook
Rok Bagoroš je v letošnjem letu prvič nastopil na moto šovu v Istanbulu, v prostih trenutkih pa je snemalna ekipa posnela nekaj njegovih trikov na nenavadnih lokacijah istanbulskih ulic.

"Istanbul sem obiskal prvič v življenju in poleg šovov sem uspel videti tudi nekaj mestnih znamenitosti, užival sem v lokalni hrani in si vzel čas za moje turške motociklistične navijače," je dejal Rok Bagoroš in dodal: "Ker na spletu ni mogoče najti veliko motociklističnih trikov, ki so bili posneti na ulicah Istanbula, sem se sam lotil tega izziva. Kot se je izkazalo, so razmere v Istanbulu res težke, zato smo snemali ob nemogočih urah in situacijah, vendar nad končnim izdelkom sem res navdušen."

Letos 30 mednarodnih šovov

Mesto, ki ima 17 milijonov prebivalcev, je skorajda 24 ur na dan prepolno obiskovalcev. Zato je snemalna ekipa z Rokom večino snemanja na najbolj obleganih lokacijah pričenjala ob 4. uri zjutraj, ko je večina ljudi še spala. Snemalna ekipa HeadLens Media in Bagoroš so v petih snemalnih dneh, ki so posledično pomenile zgolj tri ure spanca na noč, ob težkih vremenskih razmerah in nenehno mokrih istanbulskih ulicah posneli nov video motociklističnih trikov, ki so še posebej zanimivi zaradi slikovite turške pokrajine v ozadju.

Nova avantura in nove izkušnje so Bagorošu prinesle nove nepozabne spomine. Leto 2014 je bilo za Roka še eno v nizu uspešnih let z kar 30 mednarodnimi showi na treh celinah (Azija, Latinska Amerika, Evropa), preživetih s fantastičnimi navijači na njegovem KTM-u s svojimi triki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.