Šport
17 ogledov

"Barnanag" dobil predzadnji turnir

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Prva Balkan PokerNews liga, ki jo prirejamo v sodelovanju s spletno poker sobo PokerStars, se približuje koncu. Na predzadnjem rednem turnirju je slavil Madžar »barnanag«.

S to zmago si je Madžar poleg novih 25 točk in 108 $ nagrade skorajda zagotovo že priigral tudi eno od treh vstopnic za finalni turnir, boj vsaj za zadnjo od vstopnic pa je pred zadnjim turnirjem še povsem odprt.

A pojdimo lepo po vrsti in tudi tokrat najprej poglejmo zgodbo z našega brezplačnega kvalifikacijskega turnirja, na katerem se je včeraj popoldne udejstvovalo kar 692 tekmovalcev. Po dolgem času, pa se je do ene od vstopnic za ligaški turnir uspelo prebiti tudi enemu od Slovencev, ta uspeh pa je v ponedeljek uspel Ljubljančanu »lagani007«.

Niti 10 minut ni minilo, že se je začel nov, že 16. oziroma predzadnji ligaški turnir v sklopu naše prve Balkan PokerNews Lige, na katerem je tudi tokrat nastopilo 24 tekmovalcev. To je bila nova priložnost, za vse naše igralce, da se izkažejo in naredijo odločilen korak proti kateri od zadnjih 3 vstopnic za finale, a je nato noben od naših igralcev ni znal izkoristiti.

Na koncu sta tako za zmago obračunala tujca – »barnanag« in »pas78kat«, bolje pa jo je odnesel prvi, ki je dvoboj zaključil sebi v korist že po odigranih 7 igrah. V zadnji igri večera je nato »barnanag«, na nasprotnikovo višanje na 2BB odgovoril s svojim all-inom, »pas78kat« pa je sledil njegovemu zgledu in tudi sam v igro spravil vse svoje preostale žetone. Prvi je nato obrnil {A-Clubs}{9-Clubs}, »pas78kat« pa {K-Diamonds}{J-Hearts}. Skupne karte {8-Diamonds}{Q-Hearts}{9-Hearts}{6-Diamonds}{Q-Spades} so nato le še potrdile Madžarovo zmago in turnirja je bilo po manj kot 2 urah igre konec. Za zmago »barnanag« v žep pospravil 108$ nagrade, vknjižil pa je tudi novih 25 točk, medtem ko se je moral drugo uvrščeni »pas78kat«, na koncu zadovoljiti z osvojenim 2. mestom in 72$ nagrade.

Končni vrstni red vseh dobitnikov točk s pripadajočimi nagradami:
1. mesto: barnanag – 25 točk (108$)
2. mesto: pas78kar – 20 točk (72$)
3. mesto: xgezix – 18 točk (36$)
4. mesto: Ceco_borg – 16 točk (24$)
5. mesto: bajDobry – 14 točk
6. mesto: LeviJoshk – 13 točk
7. mesto: Zakkant – 12 točk
8. mesto: annnDi – 11 točk
9. mesto: FILIP32 – 10 točk
10. mesto: coinhuszar – 9 točk
11. mesto: michal_cz_1 – 8 točk
12. mesto: djonatanbiet – 7 točk
13. mesto: KABRS – 6 točk
14. mesto: zupa99 – 5 točk
15. mesto: gabigheorghe – 4 točke
16. mesto: jSorc – 3 točke
17. mesto: deyany – 2 točki
18. mesto: Deathak – 1 točka

Pred nami je sedaj le še zadnji redni ligaški turnir, ki pa utegne biti še zelo napet, saj je situacija na vrhu lestvice vse prej kot odločena in še kar nekaj igralcev ima priložnost, da si z dobrim rezultatom na ponedeljkovem turnirju priigra svojo vstopnico za finalni turnir. Vse bo sedaj odvisno že od ene same poteze in ene same igre, zato nikar ne zamudite zadnjega ligaškega turnirja Balkan PokerNews Lige, ki bo na sporedu v ponedeljek ob 21:00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.