Šport
16 ogledov

Becks nedvomno v Milanu

Beckham in Ronaldinho bosta spet skupaj teptala zelenice. FOTO: AFP Žurnal24 main
Postaja vedno bolj jasno, da se bo angleški nogometaš David Beckham pozimi iz severnoameriškega moštva LA Galaxy preselil v italijanski Milano. Prestop je le še stvar formalnosti.

Vse smo se dogovorili, tako da David Beckham pozimi zagotovo prihaja v Milano. Njegov zdajšnji klub Galaxy in mi čakamo še na nekatere dokumente in kmalu bomo tudi uradno objavili Angležev povratek v naš klub, je v petek ponoči dejal generalni manager Adriano Galliani.

Becksov povratek Italijo je predvsem odgovor na ultimat selektorja Fabia Capella, ki zahteva, da nogometaš igra v Evropi, če želi kandidirati za mesto v ekipi za svetovno prvenstvo v JAR 2010. "Vseskozi razmišljam, kot da je z nami, saj ga ni bilo le šest mesecev. S svojim znanjem in kakovostjo nam bo veliko prinesel. Moji igralci ga enostavno obožujejo kot igralca, pa tudi kot človeka," je še dodal nekdanji svetovni prvak z Brazilijo in današnji trener Milana Leonardo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.