Šport
40 ogledov

Bedekovič uradno v Celju

Branko Bedekovič je velik pečat pustil tudi pri Gorenju iz Velenja. Žurnal24 main
Celje Pivovarna Laško je v četrtek tudi uradno potrdilo prihod Branka Bedekoviča, ki je pred leti že igral v Celju. V lanski sezoni je igral v Zagrebu, kjer pa se ni naigral.
 
 

Vesel sem, da sem se vrnil v Celje in Slovenijo.

Branko Bedekovič

 
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in Branko Bedekovič sta v četrtek tudi uradno podpisala enoletno pogodbo o sodelovanju. Bedekovič bo tako v sezoni 2008/09 član celjskega kluba in bo dobrodošla okrepitev na položaju levega zunanjega igralca. Bedekovič, ki je v minuli sezoni igral za RK Zagreb, bo tako po poškodbi Miladina Kozline in Mirsada Terziča dobrodošla okrepitev na položaju levega zunanjega igralca. Pred podpisom pogodbe je bil prost igralec, saj z RK Bosna Sarajevo, kjer je v minulem mesecu treniral, ni podpisal pogodbe.

 

Preberite še

Požun: Težava Celjanov je v glavi

"Vesel sem, da sem se vrnil v Celje in v Slovenijo. Gre za vrhunski klub, ki ima vedno visoke ambicije ter izjemne navijače, pred katerimi je užitek igrati. Prav tako se veselim ponovnega sodelovanja s Tonetom Tisljem in verjamem, da bom s svojimi igrami upravičil povabilo v vrste Celja, kjer nas v letošnji sezoni čakajo težke preizkušnje, tako v domačem prvenstvu kot v ligi prvakov," je ob podpisu dejal Bedekovič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.