Šport
27 ogledov

Bernard Tomić žural nekoliko preglasno

Bernard Tomić v Wimbledonu EPA
Policija v Miamiju je objavila policijsko fotografijo avstralskega tenisača Bernarda Tomića, ki so aretirali v svoji hotelskem apartmaju.

Bernarda Tomića, najboljšega avstralskega igralca tenisa, so v zgodnjih jutranjih urah aretirali v Miamiju, ker ni želel zapustiti svojega apartmaja v prestižnem W Hotelu v Miami Beachu. Hotelsko osebje je policijo poklicala potem, ko 22-letni tenisač tudi po večkratnem opozorilu ni želel stišati glasbe in zapustiti hotela.

"Hotelsko osebje se je odločilo, da se z njim ne želijo več ubadati, zato so poklicala nas. Povedali so nam, 'da želijo, da odide',“ je razložila predstavnica policije Vivian Thayer. Tomić naj bi povprej "agresivno kazal na varnostnike v hotelu in še naprej imel glasno glasbo, čeprav so ga večkrat prosili naj jo stiša“, so miamijski policisti zapisali v svojo poročilo.

Ko je prispela policija Tomić ni hotel zapustiti apartmaja, zato so mu policisti zagrozili z aretacijo zaradi motenja posesti. Policisti so ga večkrat opozorili, da mora pospraviti svoje stvari in oditi, ko pa tega ni storil, so mu nadeli lisice in ga odpeljali. Tomičevi gostje, ki so z njim žurali v hotelu, so iz apartmaja odšli že ob prihodu policije.

Sedaj Tomića čaka denarna kazen, višino pa bo določil preiskovalni sodnik v naslednjih dneh.

 

Komentarjev 2
  • matermila 09:40 17.julij 2015.

    Spet en prepotentni mulo,s preveč denarja.

  • Ejsi_Disi 09:21 17.julij 2015.

    Balkanec ostane balkanec.