Šport
0 ogledov

Bezjak okrepil vrste Magdeburga

Marko Bezjak EPA
Slovenski rokometni reprezentant Marko Bezjak bo okrepil nemški Magdeburg. Petindvajsetletni kapetan prvakov, Gorenja iz Velenja, bo nemško ekipo okrepil v sezoni 2013/14, pogodbo s klubom pa je podpisal do 30. junija 2015.

Kot so sporočili iz Magdeburga, naj bi bila želja Marka Bezjaka, da za nemške prvoligaše zaigra že v naslednji sezoni. "Seveda ga bomo pri tem podprli, o tem se bomo pogovorili z njegovimi zdajšnjimi delodajalci," je povedal poslovodja kluba Marc-Henrik Schmedt in pristavil, da je klub na ta način napravil nov korak k načrtovanim krepitvam in razvoju.

"S pogodbo z Markom Bezjakom smo dobili enega najbolj talentiranih organizatorjev igre v Evropi, ki je s svojimi 25 leti svojo kakovost že potrdil na mednarodnem prizorišču. Krasi ga izredna kombinacija organizacije igre in nevarnih strelov na gol," pa je bil poln hvale na Bezjakov račun trener Frank Carstens.

V Magdeburgu že igrata dva slovenska rokometaša – Aleš Pajovič in Jure Natek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.