Šport
30 ogledov

Bezjak rokometni MVP, Gajić boljši od Skoka

sp v rokometu 2013 slovenija belorusija bezjak EPA
Rokometna zveza Slovenije in Združenje klubov 1. NLB Leasing lige sta opravila izbor najboljših posameznikov za sezono 2012/13 v 1. NLB Leasing ligi. Za najboljšega igralca in vratarja so glasovali trenerji prvoligaških klubov, ki so največ glasov namenili Marku Bezjaku in vratarju Ivanu Gajiću (oba Gorenje Velenje).

Za Marka Bezjaka je glasovalo sedem prvoligaških trenerjev, po dva glasova sta dobila Jure Dolenec (Gorenje) in Sebastian Skube (Celje Pivovarna Laško), enega pa Dean Bombač (Cimos Koper).

Za najboljšega vratarja lige je bil izbran Ivan Gajić (Gorenje Velenje), ki je dobil sedem glasov, trije so pripadli Matevžu Skoku (Celje Pivovarna Laško), dva pa Ivanu Pešiću (Maribor Branik).

Že pred zadnjim krogom je jasno, da bo naslov najboljšega strelca pripadel Stašu Skubetu (Trimo Trebnje), ki je do drevišnjega zadnjega kroga dosegel 210 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.