Šport
33 ogledov

Bielecki zabija tudi brez levega očesa

Karol Bielecki je dejal, da zdaj na svet gleda popolnoma drugače kot pred izgubo Žurnal24 main
Poljak Karol Bielecki, eden najboljših zunanjih rokometnih igralcev na svetu, je 11. junija na prijateljski tekmi s Hrvaško izgubil levo oko, po zgolj šestih tednih okrevanja pa se je znova vrnil na parket.

Poljak Karol Bielecki, eden najboljših zunanjih rokometnih igralcev na svetu v zadnjih letih, je 11. junija na prijateljski tekmi s Hrvaško izgubil levo oko, po zgolj šestih tednih okrevanja pa se je znova vrnil na rokometna igrišča in nastopil na četrtkovi prijateljski tekmi med Rhein-Neckar Löwnom in Horkheimom v Mannheimu.

Bielecki je bil na četrtkovem dvoboju v prvi postavi Rhein-Neckar Löwna in povedel svoje moštvo v vodstvo z 1:0, na koncu pa je eden od tekmecev velenjskega Gorenja na septembrskem kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev v Ligo prvakov zmagal s 35:27. Poljak je igral le v prvem polčasu, njegovo senzacionalno vrnitev pa je toplo pozdravilo okoli 700 gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.