Šport
18 ogledov

Bikar: Največ pričakujem od Šestakove

Alenka Bikar in Brigita Bukovec od slovenskih atletov pričakujeta dobre rezultat Žurnal24 main
Pred začetkom atletskega dvoranskega prvenstva v Torinu so pričakovanja posebej za Žurnal24 izrazili upokojeni slovenski atleti. "Pričakujem kakšno kolajno," pravi Brigita Bukovec.
 

Preberite še ...

Intervju: Marija Šestak

Brigita Bukovec, srebrna kolajna na dvoranskem EP na 60 metrov z ovirami (Stockholm, 1996): "Zelo nerada napovedujem kolajne. Seveda pa pričakujem kakšno. Več ko bo finalov, več možnosti bo za boljšo uvrstitev. Na teh velikih tekmovanjih je tako, da ko enkrat prideš v finale, se lahko marsikaj zgodi. Najtežja pot je do finala. Ko si v finalu, pa je zelo majhen korak do kolajne."

Alenka Bikar, srebrna kolajna na 200 metrov (Gnet, 2000): "Največ pričakujem od Marije Šestak, ki je tudi sama napovedala kolajno. Želim si, da bi se Matic uvrstil v finale. V finalu pa je potem vse mogoče. Miranu Vodovniku privoščim, da bi enkrat tudi v dvorani vrgel daleč, Sonji Roman pa, da bi tudi na veliki tekmi tekla tako kot na mitingih. Pričakujem še eno presenečenje, recimo, da bi se v finale uvrstila Snežana Rodić."

Britta Bilač, 4. mesto v skoku v višino (Genova, 1992): "Moje skrite želje so, da Marija osvoji kolajno v troskoku. Za ostale pa si ne upam nič prerokovati. Sonja Roman je letos v tako dobri formi, da bi morala priti v finale. Pri Maticu Osovnikarju bo vse odvisno od dnevne forme. Mu bo pa lažje, ker na EP ni Američanov. Kakšen polfinale bo zagotovo."

Gregor Cankar, 4. mesto v skoku v daljino (Stockholm, 1996): "Mislim, da imamo dobre možnosti za kolajno. Največ jih ima Marija, takoj za njo pa Matic, ki bi se moral uvrstiti v finale."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.