Šport
23 ogledov

Bivša Spice Girl in šef Red Bulla zaročena

Geri Halliwell Christian Horner EPA
Geri Halliwell, nekdanja članica priljubljene britanske pop skupine Spice Girls, in vodja ekipe Red Bulla v formuli 1 Christian Horner sta se zaročila.

Dvainštiridesetletna estradnica Geri Halliwell in dve leti mlajši Christian Horner sta zaroko objavila na zelo klasičen in staromoden način, s časopisnim oglasom v londonskem časniku The Times.

Halliwellova in Horner prijateljujeta že od leta 2009, od aprila pa sta uradno skupaj, intimno razmerje pa želita kronati s skokom v zakonski stan. Iz prejšnjih razmerij ima oba hčerki, Halliwellova ima osemletno, Horner pa enoletno hčerko. V oglasu nista sporočila datuma poroke.

Stari način spet v modi

Novico o zaroki sta objavila na zelo staromoden način z zelo majhnim in nič kaj pompoznim časopisnim oglasom. Takšen način obveščanja je obudil britanski igralec, zvezdnik nanizanke o Sherlocku Holmesu Benedict Cumberbatch, ki je minuli teden na časopisni strani, namenjeni oglasom o rojstvih, porokah, osebnih obletnicah in osmrtnicah, objavil zaroko s Sophie Hunter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.