Šport
3432 ogledov

Bivši član Kopra in hrvaški reprezentant brutalno tepel ženo

Denis Buntić Profimedia
Nekdanji hrvaški reprezentant se je znašel na sodišču, to ga je izpustilo.

Nekdanji hrvaški rokometni reprezentant Denis Buntić, ki je leto dni preživel tudi v dresu ekipe Cimos Koper, kasneje pa je s Kielcami postal tudi evropski klubski prvak, je bil zaradi nasilja nad ženo pripeljan na policijsko postajo v Ljubuškem v Bosni in Hercegovini. Ob tem so varuhi zakona in miru preiskali tudi njegovo hišo, kjer so našli kopico orožja.

"Zaprla sem oči, ko me je tepel. Nisem se mogla braniti. Tepel me je po hrbtu, glavi, trtici ... Pobegnila sem, ko se je obrnil," je za 24sata.hr dejala Klara Buntić, žena nekdanjega rokometnega asa. Ta je bil prepeljan tudi na sodišče v Ljubuškem, a jo je odnesel brez pripora. Na omenjenem sodišču je sicer zaposlena Buntićeva mama. 

"Strah me je. Strah me je, da se bo vse skupaj ponovilo. Ne razumem odločitev sodišča. Njegova mama sicer dela tam. Ni mi niti jasno, zakaj so se odločili za sodišče v Ljubuškem. V šoku sem, ne vem, kaj naj storim. Želim, da ljudje vedo, kaj se dogaja, ne želim več molčati. Imam devetmesečnega otroka, nasilje nad mano je zganjal pred njim. Tudi otrok je v šoku," je še zatrdila Klara, ki naj bi nasilje trpela že nekaj let.

"Udaril me je enkrat, dvakrat, vselej sem šla preko tega. Imam ga rada, ko je trezen je dobra oseba. A ko nekaj popije, ko je pod vplivom drog, se spremeni v grozljivo osebo. Vem, da nasilneže večkrat izpustijo in ti na koncu ubijejo žensko. On je zdaj na prostosti, nekje uživa na kavi."

Denis Buntić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bil je pijan, na policiji je napihal dva promila. Užival je tudi drogo, to mi je sam priznal," je nadaljevala Klara, ki 24sata.hr posredovala tudi fotografije svojega opitega moža. "Rečeno mi je bilo, da se bo vsaj pol leta znašel v priporu, a so ga že izpustili. Napadel me je ob 6.30 zjutraj, zvečer pa je bil že izpuščen."

Opisala je še kolekcijo orožja, ki jo je imel njen mož: "Pištole, bombe, kalašnikovke ... To je imel pod posteljo, zavito je bilo v odeje. Policija je vse to odkrila. Prišlo je sedem policistov, obkolili so hišo. Kdo ve, kaj je pripravljen narediti. Zdaj sem na domu svojih staršev, policijo pa smo prosili, da večkrat preveri, kaj se dogaja." 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:34 24.september 2023.

    Daj spravi se na sebi enakega če upaš? Šleva!