Šport
149 ogledov

Bizjak: "Portorož bo še močnejši"

Andrej Bizjak z velikim optimizmom zre v prihodnost portoroškega turnirja. (Foto Žurnal24 main
Direktor portoroškega turnirja WTA Andrej Bizjak zatrjuje, da bo naslednje leto na slovensko Obalo prišlo še več zvenečih imen.

V nedeljo se je z zmago Ane Čakvetadze nad Johanno Larsson zaključila šesta izvedba turnirja Banka Koper Slovenia Open. Za njegovo refleksijo je najbolj kompetenten direktor turnirja Andrej Bizjak: "Prvi cilj je bil, da čim bolje nastopijo slovenske igralke ali pa vsaj kakšno zveneče ime. Ana Čakvetadze, nekoč peta igralka sveta, to zagotovo je."

Edini turnir v tednu

Po Bizjakovih zagotovilih se bo ženska teniška srenja v mestu rož zbrala tudi prihodnje leto, s tem da bo Portorož takrat edini turnir v tednu. "Prihodnje leto smo osamljeni turnir v našem tednu. Prage ni več in Bad Gastein se premakne v termin od Prage. To pomeni, da bo portoroški turnir še močnejši," je z optimizmom napovedal prvi mož največjega teniškega dogodka pri nas.

Razporeditev prostorov
"Stadion potrebuje še več prostorov. To se je najlepše pokazalo po poškodbi Jelene Janković, ko po njo nismo mogli priti z avtom, poleg tega je nismo mogli prepeljati v nek zasebni prostor," zaključuje Bizjak in pravi, da bo za brezhibno izvedbo turnirja Slovenia Open 2011 začel delati že v torek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.