Šport
17 ogledov

Blanc visi: brez dogovora z zvezo

Blanc Menez Benzema Švedska Francija Kijev Euro 2012 EPA
Francoski selektor Laurent Blanc dva dni pred iztekom pogodbe s francosko nogometno zvezo (FFF) še vedno ne ve, ali bo ostal na čelu galskih petelinov, s katerimi je na evropskem prvenstvu izpadel v četrtfinalu. FFF je v četrtek sporočila, da odločitve o selektorjevi prihodnosti še vedno niso sprejeli.

"Predsednik FFF Noel Le Graet in Laurent Blanc sta v četrtek, 28. junija, obširno razpravljala. Po teh izmenjavah sta se predsednik in selektor strinjala, da si vzameta nekaj časa za razmislek," so v četrtek prek svoje uradne spletne strani (www.fff.fr) sporočili s FFF. Selektor Laurent Blanc je novinarjem pred prostori zveze povedal nekaj več.

"Dogovorili smo se, da razmislimo v 48 urah. Nič se še nismo odločili. Mislim, da se bomo med vikendom spet pogovarjali," je dejal Blanc. Kljub spodbudnim predstavam na prijateljskih tekmah in prvih obračunih Eura 2012 je Francija nato izpadla v četrtfinalu proti finalistom Špancem, potem ko je na zadnji tekmi skupinskega dela proti Švedski (0:2) v slačilnici izbruhnil hud prepir, v katerega je bil vpleten tudi Blanc.

Njegova pogodba s FFF se sicer izteče v soboto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.