Šport
14 ogledov

Blažič: "Poznamo nevarnosti"

Jaka Blažič Anže Petkovšek
Jaka Blažič bo proti Čehom odigral svojo prvo veliko tekmo v reprezentančnem dresu. Čuti le pozitivno tremo.

Jaka Blažič bo proti Češki odigral prvo uradno tekmo za slovensko reprezentanco. "Pričakujem eno dobro tekmo z naše strani. Poznamo vse nevarnosti, vemo iz kje dosegajo največ košev. Predvsem mora vsak izpolniti svojo nalogo in prepričan sem, da lahko pričakujemo dober rezultat," je po zadnjem torkovem treningu izjavil novi član beograjske Crvene zvezde.

Proti Češki bodo slovenski reprezentanti najbolj pozorni na hitro igro tekmeca. "V protinapadu so najmočnejši, imajo odlične atlete. Predvsem bo treba zaustaviti skok in ta njihov protinapad. Nekako smo se dogovorili, kako bi bilo to treba storiti, zdaj moramo to le še izpolniti na parketu," je menil 23-letni košarkar.

"Kakšne posebne treme ni, sem pa malce vznemirjen. Komaj sem čakal, da smo končali s tem treningom, zdaj nas čaka tekma. Sem vznemirjen, ampak to je pozitivna trema. Upam, da bom lahko mirno prespal noč. Bomo videli," je pred potjo v Zreče, kjer ima slovenska reprezentanca svoj tabor za časa igranja v Celju, še povedal gorenjski košarkar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.