Šport
14 ogledov

Bloma bo izzval neznani Madžar

(Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
Zadnjih nekaj tednov si skorajda že težko predstavljamo konec tedna brez PokerStarsovega nedeljskega obračuna SuperStar Showdown, v katerem vse svoje znanje in veščine dokazuje Viktor "Isildur1" Blom.

Do sedaj so se mu vsak teden poskušali postaviti nekateri trenutno najbolj vroči pokeraši na spletu, ki pa v dvobojih z Viktorjem Blomom niso imeli preveč uspeha. Da bi nekoliko popestrili celotno dogajanje, pa so se pri Starsih tokrat odločili, da priložnost ponudijo neznanemu Madžaru "DodgyFish72", ki bo tako dobil priložnost, da se s Švedom nocoj pomeri 1 na 1. Iz dosedanjih dvobojev ste verjetno že vajeni, da se vsak konec tedna, najde nov "junak", ki se z Blomom pomeri v 2.500 iger dolgem maratonu na 50$/100$ NL Hold'em mizah največje spletne poker sobe na svetu. A ker je Šved vse dvoboje, z izjemo prvega, razmeroma zlahka dobil, in ker je hkrati zanimanje za obračun z Viktorjem veliko, so se pri PokerStarsih tokrat odločili, da malce spremenijo format obračuna SuperStar Showdown.

Namesto novega znanega izzivalca, so se namreč odgovorni pri Starsih raje odločili, da to nedeljo v ring s Švedom pošljejo kar predstavnika iz občinstva. V ta namen so pred dnevi organizirali poseben kvalifikacijski turnir, na katerem je izmed 140 nastopajočih, največ pokazal prav Madžar "DodgyFish72", ki si je tako priigral čast, da se nocoj udari s slavnim "Isildur-jem".

A ker si običajni smrtniki le stežka privoščimo igranje na tako visokem nivoju, je bilo za tokratni obračun nekoliko prirediti tudi sama pravila obračuna. Ta bo še vedno obsegal 2.500 iger, ki pa bodo namesto na mizi s slepimi stavami 50$/100$, odigrane na 4 mizah s slepimi stavami 5$/10$.

Ker bo iztržek pri tako nizkih stavah verjetno precej nižji, kot ga je vajen Šved, so se pri PokerStarsih odločili, da uvedejo še eno novost, ki bo nekoliko popestrila celotno dogajanje. Vsakič ko bo namreč kateri od igralcev nasprotnika olajšal za vse žetone, ki jih je imel le ta na mizi, mu bodo pri PokerStarsih, na njegov račun nemudoma nakazali nagrado v višini 10.000$.

Omeniti velja, da si je z zmago na kvalifikacijskem turnirju Madžar, poleg priložnosti da se pomeri s Švedom, priigral tudi celoten "buy-in" za ta obračun. Ne glede na to, ali mu bo tekom dvoboja to vsoto uspelo pomnožiti ali pa močno zmanjšati, pa bo "DodgyFish72", po odigrani zadnji igri, lahko v svoj žep "pobasal" ves denar, ki mu bo ostal na vseh 4 mizah.

Za vse, ki bi želeli iti po njegovih stopinjah, pa imamo dobro novico, saj ste lahko morda naslednji izzivalec Viktorja "Isildur1" Bloma prav vi. Medtem ko prebirate to novico, so namreč na PokerStarsih, v polnem teku že kvalifikacije za naslednji obračun SuperStar Showdown.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.