Šport
22 ogledov

Bo Laaku uspelo?

Phil Laak. (Foto: Webdocs.cs) Žurnal24 main
V sredo je Phil Laak v igralnici hotela Bellagio začel svoj rekorden poskus, v katerem bo poskušal brez prestanka igrati poker vsaj 80 ur. Mu bo uspelo?

Kako Philu Laaku trenutno gre, si lahko ogledate kar v neposrednem prenosu. Za razliko od trenutnega rekorderja Paula Zimblerja, se Laak osvajanja rekorda ni lotil s heads-up igro, temveč bo vseh 80 ur, ki jih namerava preigrati, preživel za prav posebno 10 $/20 $ Bellagievo mizo.

Američan seveda ne preživi za mizo prav vsakega trenutka, temveč si včasih tudi malce pretegne noge, vsako uro pa je upravičen tudi do petminutnega odmora, ki jih lahko v skrajnem primeru tudi prihrani in si tako vsakih šest ur privošči nekoliko daljšo, polurno pavzo.

Phil samega izziva sicer ni začel najbolje, saj je kar hitro zašel v rdeče številke, vendar mu je po enem dnevu igre že uspelo zlesti na zeleno vejo, kot že rečeno, pa lahko njegov napredek ves čas spremljate tudi na njegovem Twitterju ali pa kar prek prenosa v živo, naravnost iz hotela Bellagio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.