Šport
35 ogledov

Bo spletno igralništvo dobro za Vegas?

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Igralnice trenutno ne služijo toliko, kolikor bi si same želele in tu je priložnost za spletne igralnice, da to izgubo pokrijejo.

Vsaj tako predlagajo odgovorni. Harry Reid iz ameriškega senata se trenutno ukvarja z osnutkom legalizacije spletnega igralništva oziroma bolj natančno z legalizacijo internetnega pokra.

Grant Govertsen, ki je analitik spletnih in živih igralnic, je povedal, da bi prava odločitev lahko imela velik vpliv na dohodek, ki bi ga zabeležili v Las Vegasu: "Zanimivo bo videti, koliko igralcev bo prišlo igrat v Vegas, če ne bodo smeli več kot leto dni igrati na spletu."

Medtem ko je večina velikih igralnic v Las Vegasu stopila skupaj in podpira senatorja Reida je guverner zvezne države Nevada povedal: “Moja pozicija je taka: če se kongres odloči in sprejme ta zakon, potem ga bo Nevada seveda sprejela in ga primerno regulirala. Ta zakon lahko pomeni kar nekaj dobička od davkov za našo državo, poleg tega pa bi znalo nastavi kar nekaj novih delovnih mest na področju visoke tehnologije."

Novi osnutek zakona seveda ni povšeč čisto vsem spletnih stranem, zato bo zanimivo videti, kako bodo na njega odreagirale ...

Znano je, da bi bila tako PokerStars kot Full Tilt Poker izključena iz ameriškega trga za obdobje 15 mesecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.