Šport
34 ogledov

Bob Sapp je našel Slovenijo

Rok Štrucl Bob Sapp Matjaž Knuplež
Po pričakovanjih se je na tiskovni konferenci pred nedeljskim WFC 16 v dvorani Tivoli zbralo rekordno število novinarjev, fotografov, snemalcev in ne nazadnje tudi gledalcev, ki so se želeli na lastne oči prepričati o veličini Boba Sappa.

In imeli so kaj videti. The Beast je upravičil visoka pričakovanja in v svojem slogu napovedal nokavt po 20 sekundah, na kar je Rok Štrucl odgovoril z nasmeškom. "Hahahahaha. The Beast je našel Slovenijo," je tiskovno konferenco pred WFC 16 odprl Bob Sapp. Ameriški zvezdnik je v deželico na sončni strani Alp dopotoval v torek, v sredo pa se je skupaj z ostalimi zvezdniki največje slovenske borilne organizacije predstavil na uradni tiskovni konferenci. "Roka bom nokavtiral po 20 sekundah," je še dodal The Beast, ki ima trenutno okoli 155 kilogramov. Na drugi strani Rok Štrucl ni postregel s senzacionalnimi napovedmi. "Vse se bo videlo v ringu," je dejal član Scorpion Gyma, potem ko sta s Sappom opravila s tradicionalnim petelinjenjem.

Najbrž je marsikdo od Sappa pričakoval tudi kakšno norčijo, a očitno želi The Beast nekaj prihraniti tudi za uradno sobotno tehtanje in nedeljsko borbo.

Ob Štruclu in Sappu so se tiskovne konference udeležili še predsednik WFC-ja Zlatko Mahič ter borci Bojan Kosednar, Denis Chorchyp, Bor Bratovž, Miran Fabjan in prvak velterske kategorije Ivica Trušček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.