Šport
25 ogledov

Bode Miller spet popiva

Bode Miller je bil na superveleslalomu 12. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriški smučarski zvezdnik Bode Miller ne živi nič kaj športno. Kljub temu je v prvi disciplini svetovnega prvenstva v smučanju v superveleslalomu pometel s Slovenci.

Bode Miller je formo za svetovno prvenstvo v nemškem Garmisch-Partenkirchnu pilil v vaških lokalih z dvigovanjem kozarcev za pivo. Za prvenstvo se ni posebej pripravljal in zdi se, da je v Nemčijo prišel z bolj turističnimi nameni.

Vseeno je na prvi tekmi prvenstva, v superveleslalomu, prehitel vse Slovence. Američan je bil na koncu 12., boljšo uvrstitev pa mu je preprečila velika napaka. Po tekmi je priznal, da se je na prvenstvo pripravljal na poseben način. Miller, ki se je pred leti odpovedal ponočevanju in opijanju z alkoholnimi substancami, je zdaj spet začel "uživati življenje". Priznal je, da je, namesto da bi treniral, raje preživljal noči ob spremljanju ameriškega nogometa ali pa se je opijal v vaških beznicah.

"Še vedno sem brez glasu. Preveč sem vpil in pil. Tudi spal sem slabo. Poleg tega sem za nekaj dni skočil domov, da sem obiskal hčer. Še vedno se nisem sestavil zaradi časovne razlike," je dejal Miller, ki bi brez velike napake na superveleslalomu, ko je zapel v vrata, morda prismučal celo do kolajne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.