Šport
25 ogledov

Bodog bo pokrovitelj Beckhama

Pri Galaxyju igra tud David Beckham. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Niso le igralci, športniki in drugi zvezdniki na udaru s strani spletnih poker sob, saj se jih vse več odloča tudi za sponzoriranje celotnih moštev v celi seriji različnih tekmovanj in športov.

 A eni tistih, ki najtesneje sodelujejo s pokeraši oziroma igralničarji, so prav gotovo nogometaši. Po angleškem Fulhamu so pri Bodogu očitno svoje oči vrgli kar na nogometaše onstran Atlantika, saj smo v začetku meseca prišli do vesti, da so predstavniki te spletne poker sobe podpisali večletno pogodbo o sodelovanju z ameriškim klubom LA Galaxy, v katerem si svoj kruh med drugim služi tudi David Beckham.

Po dogovoru bo blagovna znamka Bodog odslej prisotna na vseh domačih tekmah moštva LA Galaxy, saj bodo njihove reklame vidne tako povsod na štadionu kot tudi na samih kotnih zastavicah in celo vseh ekranih znotraj samega stadiona, med samimi prenosi tekem pa bodo TV tudi predvajale oglase za samo spletno poker sobo. S to potezo želijo pri Bodogu le še utrditi svojo prisotnost na sicer zelo velikem ameriškem trgu, saj so pred časom, podoben dogovor sklenili tudi že z NHL ekipo Edmonton Oilers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.