Šport
11 ogledov

Bolt bi igral bočnega branilca

Najhitrejši Zemljan Usain Bolt bi v postavi Uniteda zamenjal Ryana Giggsa. (Foto Žurnal24 main
Najhitrejši špritner na svetu Usain Bolt pravi, da v prihodnje potrebuje nov izziv. Dodaja, da je lahko tudi zelo dober nogometaš. "Rabim nov izziv in vem, da v metanju krogle ali kopja ne bom dober."

"Mislim, da sem lahko zelo dober nogometaš in želim se preizkusiti tudi v nogometu," je Bolt še enkrat več poudaril, da bi v prihodnje rad zaigral tudi nogomet, tokrat za francosko revijo Le Parisien. Bolt svoj preskok v nogomet napoveduje po koncu atletske kariere. Igral pa bi le dve leti, toliko, da preizkusi svoje nogometne sposobnosti. "Mislim, da bi bil dober bočni branilec," je za omenjeno revijo še povedal Bolt.

Powell: Bolt lahko podre moj rekord

Če Bolt misli, da v metanju krogle ali kopja ne bo dober, pa rekorder v skoku v daljino Mike Powell meni, da bi Powell lahko nekoč podrl njegov rekord, če se bo posvetil tej disciplini. "Če se bo Bolt kdaj resno posvetil skoku v daljino, bi lahko podrl moj svetovni rekord," opozarja Powell. Njegov rekord, ki ga je "skočil" na svetovnem prvenstvu v Tokiu leta 1991, znaša kar 8,95 metrov. "Ima vse, kar je treba, da postane najboljši skakalec v daljino, toda mislim, da bi s to disciplino moral počakati do konca Olimpijskih iger v Londonu 2012. Skočil bi lahko res noro daleč," še dodaja aktualni rekorder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.