Šport
52 ogledov

Bolt o "nori noči" s Sandro Bullock in Heidi Klum

Usain Bolt avtobiografija predstavitev Reuters
Še ena avtobiografska - najhitrejši Zemljan Usain Bolt se je brez zadržkov razpisal o težkem otroštvu, seksu in noči s Sandro Bullock ter Heidi Klum.

Usain Bolt je del svoje avtobiografije posvetil družini. Skupaj z bratom in sestro ima sodeč po zapisih "različne matere", starša pa ob Boltovem prihodu na svet nista bila poročena, toda to ga "ni motilo".

"Imam mlajšega brata Sadikija in starejšo sestro Christine, vsi imamo različne matere. Poleg tega pa moji starši niso bili poročeni, ko sem prišel na svet. Ampak vse to me nikoli ni motilo," je zapisal svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov.

Oče bi vedno o seksu

"Imam zelo odprt odnos s starši, z njima lahko govorim o vsem. Vem, da bo vsakič, ko ju pokličem po telefonu, slej kot prej tema pogovora spolnost, še posebej, če govorim z očetom. Vseeno je, o čem govoriva, o avtomobilih ali vremenu, vedno je enako. 'Zdravo, sin. Vse je v redu. Jaz sem v redu, tvoja mama je v redu ...' Nato pa hitro preideva na druge teme."

Bolt je tudi razkril, da ga je oče večkrat pretepal s pasom, ko je bil še otrok, kljub več pretočenim solzam pa ga je tako naučil, "kaj je dobro in kaj je slabo". Enkrat je poskusil tudi marihuano, a je ostalo pri prvič, zadnjič in nikoli več.

Kadil le enkrat

"Poskusil sem le enkrat, bilo je zanič. Ko smo igrali nogomet v parku so bili tam fantje, ki so kadili, enkrat sem poskusil, ampak mi je bilo takoj žal," nadaljuje Jamajčan. Razpisal se je tudi o burnih dogodkih po olimpijskih igrah v Pekingu, kjer je zablestel z zlatimi kolajnami, nato pa proslavljal do onemoglosti.

Bolt Jamajka ples zabava | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Vedno sem bil uspešen pri ženskah, ampak po zmagi na olimpijskih igrah so se mi metale pred noge. Lahko bi izbral katero bi hotel. Bilo je kot: 'Dobro, da vidimo. Ta? Morda ta? Ne, ti, pojdi z menoj.' Uresničile so se mi sanje. Imel sem 22 let in počutil sem se kot v trgovini z avtomobili," piše Bolt.

"Kdo bi lahko rekel ne Heidi in Sandri?"

Kar nekaj prahu so pred časom dvignila namigovanja o vročih dogodkih med njim in manekenko Heidi Klum ter igralko Sandro Bullock. Z njima je preživel "noro noč", toda v knjigi znova zatrdil, da se razen zabave ni zgodilo nič resnejšega.

"Bil sem na promocijski turneji v Hollywoodu in vprašale so me, če bi lahko šle z nami na zabavo. Uredili sta se, bili sta lepi. Bilo je noro, plesali smo in pili šampanjec. Ampak ne glede na to, kaj se je kasneje govorilo, se ni zgodilo nič več ... Čeprav bi bilo, če sem povsem iskren, tudi izjemno, če bi se. Kajti kdo bi lahko rekel ne Heidi in Sandri?" se je še vprašal otočan, sicer velik ljubitelj spolnih odnosov.

"Trener Glenn Mills mi je želel prepovedati seks. Ampak, če bi bilo temu tako, bi ponorel. Bilo mi je povsem jasno: da bi bil hiter in zmagoval v velikem slogu, je včasih potrebno tudi to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.