Šport
22 ogledov

Bolt premagan!

Bolt se je odzval povabilu organizatorja mitinga in se tako preizkusil v teku z Žurnal24 main
Svetovnega rekorderja v teku na 100 in 200 metrtov Usaina Bolta je v teku na ulici Soluna premagal petletni otrok! Seveda je šlo le za sproščeno druženje z malčki pred mitingom.
 
 

Opravičujem se vsem kitajskim ljubiteljem atletike.

Usain Bolt

 
"Utrujen sem in rabim odmor," je pojamral svetovni rekorder Usain Bolt, potem ko je dan pred tem izgubil boj v teku na 100 metrov s petletnim dečkom. No, vse je bila seveda le šala. Bolt se je odzval vabilu organizatorja mitinga in se v teku na 100 metrov pomeril s skupino lokalnih dečkov. "Bilo je zabavno teči z otroki," je dejal 23-letni Jamajčan, ki bo v Solunu nastopil le v teku na 200 metrov, to pa bo tudi njegova zadnja tekma v tej sezoni, saj nedvomno ne bo nastopil v Šanghaju. "Sezona je dolga in zato obstaja velika nevarnost, da se poškodujem, česar pa si seveda ne želim," je pojasnil svojo odločitev. "Opravičujen se vsem kitajskim ljubiteljem atletike," je še dejal.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.