Šport
13 ogledov

Bonomo ne spoštuje sosedov

Justin Bonomo ima očitno preveč denarja. (Foto: pokerlistings.com) Žurnal24 main
Tekom leta ni boljšega časa za sklepanje stav, kot pred začetkom prvenstva WSOP, zato je pokeraš Justin Bonomo za vse ljubitelje športnih stav pripravil posebno "ponudbo".

Tekom leta ni boljšega časa za sklepanje stav, kot pred začetkom prvenstva World Series of Poker in zato ne preseneča, da smo v zadnjih nekaj tednih izvedeli že za kar nekaj prav neverjetnih stav. A naj si bodo nekatere zelo domiselne, spet druge pa že skoraj ekstremne, so nekatere stave, ki jih sklepajo pokeraši, praktično obsojene na poraz in eno takih je pred dnevi sklenil tudi Justin Bonomo.

Bonomo, ki med drugim tudi sam stanuje v stanovanjskem kompleksu Panorama Towers, je namreč vsakemu, ki je dovolj pogumen, ponudil stavo, da prav noben od številnih pokerašev, ki prav tako prebivajo v Panorama Towers, letos ne bo osvojil WSOP zapestnice. V to dejstvo pa je Američan celo tako zelo prepričan, da je svojim nasprotnikom na to stavo pripravljen ponuditi kvoto kar 10!

Trenutno ima v teh 2 lasvegaških stolpnicah ali v lasti ali pa v zakupu, stanovanje več kot 70 profesionalnih pokerašev, še veliko več pa jih bo v Panorama Towers nastanjenih tekom prvenstva WSOP, saj bodo številni prenočili pri svojih prijateljih ali pa bodo za ta čas najeli katero od praznih stanovanj. Če tako seštejemo vse te potencialne pokeraše, ki bodo poleti nastanjeni tu, lahko hitro pridemo do številke ki presega 100.

A da bi bila stava vseeno dokaj realna, se je Justin odločil, da seznam pokerašev skrči na le 40 imen in nato svojim nasprotnikom vseeno prepusti možnost, da se spustijo v to stavo z njim ali. Glede na to, da so Panorama Towers dom za igralce kot so Jennifer Tilly, Phil Laak, Antonio Esfandiari, Barry Greenstein, Joe Sebok, David Williams, Isaac Haxton, Scott Seiver, Aaron Been, Brock Parker, Nick Binger, Michael Binger, Nenad Medic, David “Viffer” Peat, Liz Lieu, Shaun Deeb, Liv Boeree, Noah Boeken, Lex Veldhuis, Evelyn Ng, Jimmy Fricke, Greg Mueller, Bobby Baldwin, Shannon Elizabeth, Mimi Tran, Andre Akkari, Sorel Mizzi, Johan Straussman in JC Alvarado, pa je bilo edino za pričakovati, da bo Bonomo stavo vendarle poskušal nekako ukrojiti sebi v prid.

Kot da mu to še ne bi bilo dovolj, se je Američan odločil, da ljudem ponudi tudi posebno ekipno stavo, kjer sam stavi, da bodo letos Barry Greenstein, Michael Binger ter Daniel Negreanu zbrali več točk v tekmovanju za naziv WSOP Player of the Year, kot katerakoli druga trojica (ki ne sme vključevati njega).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.