Šport
83 ogledov

Božo zaskrbljen, Duda optimist

Slovenija Grčija EuroBasket Stožice Ljubljana Maljković EPA
Današnji dvoboj med Slovenijo in Srbijo bo zaznamoval obračun dveh legendarnih strategov. Moštvi Božidarja Maljkovića in Dušana Ivkovića sta včeraj doživeli boleča udarca, danes pa obe reprezentanci čaka popravni izpit.

"Po tekmi s Francijo ne bomo imeli časa za pravo regeneracijo, zato bo zelo težko. Borili smo se do zadnje sekunde z vsemi močmi, tako da so fantje zelo utrujeni. Verjamem, da nihče ne bo zaspal do štirih zjutraj, saj so vsi še vedno polni adrenalina," je bil po včerajšnjem porazu zaskrbljen Božidar Maljković.

Kljub vsemu se bodo Slovenci odločno podali v boj za zmago: "Kljub veliki utrujenosti moramo dati vse od sebe. Na žalost čarobna tabletka ne obstaja. Vložek na tekmi bo velik, saj nam zmaga prinese nastop na svetovnem prvenstvu."

Srbi bolj spočiti

Na drugi strani je srbski selektor Dušan Ivković že med tekmo proti Španiji spočil nekatere nosilce igre: "Španci so bili preprosto veliko boljši. To je bila prva odločilna tekma za naše moštvo, mi pa nismo izkoristili prve žogice za zmago, če se izrazim v teniškem žargonu. Želimo nastopiti na svetovnem prvenstvu, zato sem že med tekmo proti Špancem malce odpočil nekatere košarkarje, saj smo že ob odmoru zaostajali za 25 točk. Verjamem, da nam bo tokrat lažje kot proti Španiji."

Komentarjev 10
  • jocif 13:05 19.september 2013.

    Samo čefurska banda lahko postavi za trenerja Slovenije nekoga, ki izgleda tako, kot da so ga pravkat pripeljali iz doma onemoglih pijančkov! Še Alenka Bratušek bi bolje vodila ekipo!

  • Specijalec 12:42 19.september 2013.

    Oseba verjetno ni naklučje, da tebe kličejo smoki...svoje komplekse lahko spročaš v naravi...smoki!

  • Oseba_ 12:25 19.september 2013.

    opica ti je v gatah debil zarukani