Šport
32 ogledov

Brad Pitt bo lovil roparje pokra

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ameriški filmski zvezdnik Brad Pitt bo v naslednjem filmu odigral mafijca, ki bo moral odkriti, kdo je oropal redno igro pokra, ki jo prireja skupina mafijcev. Film nosi naslov Cogan's Trade.

Po poročanju hollywoodskih medijev naj bi Pitt že podpisal pogodbo o sodelovanju pri tem projektu, ki temelji na istoimenski knjižni uspešnici Georgea V. Higginsa. A moški del para Brangelina naj ne bi bil edini težkokategornik, povezan s tem filmom, saj naj bi v njem poleg Pitta nastopili tudi Casey Affleck, Mark Ruffalo, Sam Rockwell in španski zvezdnik, ki se je dokončno prebil med hollywoodsko smetano s filmom No Country For Old Men, Javier Bardem.

Za režisersko taktirko naj bi prijel Bradov stari znanec Andrew Dominik, s katerim sta Pitt in Affleck že sodelovala pri nastajanju filma The Assassination of Jesse James By The Coward Robert Ford, vendar pa za zdaj še ni znano, kje bodo film snemali oziroma kdaj naj bi s snemanji sploh začeli.

V filmu bo seveda Pitt odigral glavno vlogo enega od izterjevalcev lokalne mafijske družine z imenom Jackie Cogan, ki bo poskušal poiskati roparje, ki so si drznili oropati enega od bostonskih podzemnih poker salonov, ki je pod okriljem mafije. Kot si lahko mislite, film ne bo ravno komedija, v njem pa bo poker sicer resda zavzel drugotno vlogo, a bo vseeno eden glavnih motivov v filmu.

To pa seveda ni prvič, da se je Pitt srečal s pokrom, saj je v filmu Oceanovih 11 odigral lik Rustyja Ryana, ki je v eni od scen skupino hollywoodskih igralcev učil ravno pokra, dokler ga ni njegov kolega Danny Ocean potegnil v svoj naslednji projekt – rop igralnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.