Šport
14 ogledov

Brata Kličko: "Proti Hayu leta 2011!"

Vladimir Kličko in David Haye. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ukrajinska boksarja Vladimir in Vitalij Kličko sta v soboto obljubila, da se bosta naslednje leto pomerila z angleškim šampionom Davidom Hayem. "Obljubljava, da bo dvoboj leta 2011," sta povedala za Bild.
Obljubljava, da bo dvoboj z Davidom na sporedu leta 2011. Lahko izbere proti komu se hoče boriti in proti komu želi izgubiti svoj naslov!
Sporočilo bratov Kličko Davidu Hayu

Brata Vladimir in Vitalij Kličko, ki imata v lasti štiri od petih naslovov svetovnih prvakov v težki kategoriji, sta v soboto za nemški časopis Bild ekskluzivno potrdila, da se bosta naslednje leto pomerila s prvakom po verziji WBA Davidom Hayem.

"Obljubljava, da bo dvoboj z Davidom na sporedu leta 2011," sta povedala Ukrajinca. V pravem boksarskem slogu sta še dodala: "Lahko izbere proti komu se hoče boriti in proti komu želi izgubiti svoj naslov!" Vladimir je 11. decembra odpovedal dvoboj z Britancem Dereckom Chisoro, Vitalij pa si je svoj naslov serije WBC spet povrnil po tem, ko je oktobra po točkah premagal Američana Shannona Briggsa.

Tako je na zadnjem dvoboju slavil David Haye, tako pa se je na svoj obračun pripravljal Vladimir Kličko.

Veliko lažje je s svojim zadnjim nasprotnikom pred kratkim opravil Haye, ki je brez težav ubranil naslov WBA proti rojaku in (nekdanjemu?) prijatelju Audleyju Harrisonu. Dvoboj Haye-Vladimir Kličko bi moral biti na sporedu že junija, a je takrat zaradi poškodbe dvoboj odpovedal Britanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.