Šport
17 ogledov

Briggs poljubil ženo, Klička seveda ne

1/20
Žurnal24 main
V soboto (23:00) se bosta za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC pomerila zdajšnji lastnik pasu Vitalij Kličko in nekdanji prvak serije WBO Shannon Briggs. Tehtanje in trening v galeriji.

Ne zamudite pregleda boksarskih dam (tudi lepotičk bratov Kličko), tiskovne konference boksarjev in njunega prvega srečanja.

"Žal mi je zate, vendar si se odločil napačno. To bo dvoboj, kakršnega še nisi doživel. Znam udariti, a se tudi braniti pred napadi," je Vitaliju Kličku – oba boksarja sta letnik 1971 – navrgel Shannon Briggs, ki je naslov po verziji WBC naskakoval že leta 1998, ko je izgubil proti Lennoxu Lewisu: "Še nikoli nisem bil tako dobro pripravljen. Ko opravim z Vitalijem, mi lahko takoj pripeljejo Vladimirja!"
GALERIJA Z URADNEGA TEHTANJA IN TRENINGA PA VAS PRIČAKUJE TUKAJLE.

"Ko sem slišal, da me namerava Briggs poslati v pokoj, sem bruhnil v smeh. Dokazal bom, da si zaslužim pas, ki so ga nosili Tyson, Lewis in Ali,
“ pa je dejal Kličko, ki pa je vseeno hvaležen, da je Američan sprejel izziv dvoboja. Ta bo potekal v Hamburgu, ogledati pa si ga bo mogoče na televiziji RTL.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.