Šport
19 ogledov

Britje in striženje ne prideta v poštev

medveščak hokej KHL Igor Kralj/PIXSELL
Hrvaški hokejski klub Medveščak je z novo zmago v Kontinentalni hokejski ligi svoj nepremagljivi niz podaljšal na štiri tekme.

Zagrebški Medveščak nadaljuje dobre predstave v Kontinentalni hokejski ligi (KHL). Medvedi so dobili zadnje štiri zaporedne tekme in so na sedmem mestu zahodne konference.

Ni hokejista, ki ne bi bil vraževeren

Ameriški hokejist Matt Murley je priznal, da se od zmage proti SKA, s katero se je začel zmagoviti niz hrvaškega kluba, ne brije več. ''Odkar smo v torek premagali SKA, se niti brijem ne več. Vsak večer jem isto hrano. Dokler zmagujemo, ne bom ničesar spremenil,'' je povedal vraževerni Murley in dodal: ''Priznam, dokler zmagujemo, se tudi strigel ne bom. Imam tisoč ritualov, vendar me ne sprašujte o tem, saj bi vam jih lahko našteval vso noč. Ni hokejista, ki ne bi bil vraževeren. Nič ne bi imel proti, če bi se niz nadaljeval.''

Veliko zaslug za dobre predstave Medveščaka gre vratarju Barryju Brustu, ki je za včerajšnjo zmago proti Avtomobilistu ubranil 32 strelov. ''Lepo je, če ne prejmeš gola. To je nagrada za dobro delo, vendar se moram zahvaliti konkurentu Marcu Dekanichu, ki mi ves čas diha za ovratnik. Vem, da bi s slabšimi predstavami kmalu zapustil vrata,'' je priznal Brust.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.