Šport
16 ogledov

Brumen se vrača 99,9%

Matjaž Brumen je bil na EP v Avstriji tretja izbira na desnem krilu, v dodatnih Žurnal24 main
Matjaž Brumen. Nekdaj standardni reprezentant, v zadnjem času pa le še klubski igralec. Ocenjuje, da odhod Zvonimrja Serdarušića v reprezentanci ne bo povzročil prehudega potresa, in napoveduje vrnitev.

Slovenijo bo vodil Denič
"V čim krajšem času bo predsedstvo Rokometne zveze Slovenije imenovalo novega selektorja moške članske reprezenatnce, kot vršilec dolžnosti pa takoj prevzel vlogo dosedanji pomočnik selektorja Boris Denič, ki ga namerava
tudi predsednik Franjo Bobinac predlagati za selektorja moške članske reprezentance. Za vodenje pisarne RZS je predsednik do imenovanja novega generalnega sekretarja začasno zadolžil Poldeta Kalina, sicer sekretarja na RZS," so sporočili z RZS.

"O tem so se že pojavljale govorice. Zato bi težko rekel, da je informacija o Serdarušićevem odhodu nepričakovana. Nepričakovan pa je odhod vseh treh (še Romana Pungartnika in Tomaža Jeršiča, op. a.) v paketu. Vendar je to njihova odločitev, na katero se bo morala odzvati zveza," je za zurnal24.si dejal Matjaž Brumen, ki meni, da odhod Zvonimirja Serdarušića ne bo preveč zamajal temeljev reprezentance pred prihajajočima tekmama v kvalifikacijah za EP 2012 s Portugalsko (27. 10.) in Ukrajino (31. 10.) in da bo Slovenija obakrat zmagala.

Brumen je v zadnjem času izgubil status standardnega reprezentanta. O tej temi ni želel razpravljati v medijih, iz neuradnih virov pa smo izvedeli, da ga selektor ni videl v ekipi in ni imel zaupanja vanj. Govori pa se tudi o Serdarušićevi arogantnosti.

Vseeno se Brumen nikdar ni odrekel reprezentanci. In če ga bo novi vršilec dolžnosti Boris Denič poklical? "Na vabilo se bom odzval 99,9-odstotno," je odvrnilo desno krilo Cimosa, tista desetinka odstotka pa je odvisna od koprskega kluba, saj Ljubljančan trenutno opravlja določene terapije, ki bi jih bilo treba v primeru reprezentančnih obvez prilagoditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.