Šport
19 ogledov

Buffon med največjimi na svetu

Ko ne stoji med vratnicama, Buffon vsak prosti trenutek izkoristi za igranje pok Žurnal24 main
Pri PartyPokru so v svoje vrste zvabili Francesca Tottija, pri največji spletni poker sobi na svetu pa je novi ambasador postal vratar Juventusa in italijanske reprezentance Gianluigi Buffon.

Pri tem pa ne gre le za lepotni popravek ali še en zvezdniški obraz, ki se je pridružil že tako impresivni ekipi podjetja PokerStars, temveč bo Gigi Buffon nosilec nove oglaševalske kampanje, ki bo osredotočena samo na italijanske igralce, ki jih bodo poskušali zvabiti za mize sobe PokerStars.it.

Vem, da me zdaj čaka veliko obveznosti, a enostavno obožujem poker in zato enostavno nisem mogel izpustiti priložnosti, da se pridružim največji spletni poker sobi v Italiji (in na svetu). To je zame hkrati velika čast in velik izziv in že komaj čakam, da se bom lahko spoprijel s člani PokerStarsove ekipe profesionalcev, hkrati pa se veselim tudi dvobojev z vsakim igralcem, ki se bo želel pomeriti z menoj.
Gianluigi Buffon

Za ta projekt pa bi si trenutno le stežka izbrali boljšega ambasadorja, saj se lahko Gigi, kot ga kličejo ljubitelji nogometa, lahko pohvali s celo vrsto odmevnih dosežkov − leta 2006 je z Italijo postal svetovni prvak, dvakrat je osvojil italijansko prvenstvo, trikrat italijanski superpokal, enkrat pokal, leta 1999 je bil član Parme, ko je ta osvojila pokal UEFA, kar devetkrat pa je bil tudi izbran za najboljšega vratarja italijanske Serie A.

V srca vseh italijanskih ljubiteljev nogometa pa se je gotovo dokončno zasidral, potem ko leta 2006 ni zapustil potapljajoče se barke, saj so številni nogometaši takrat zapustili Juventus, potem ko se je ta znašel v središču afere Galipoli in se je bil posledično primoran preseliti v drugo ligo.

"Življenje vedno zajemam z veliko žlico in rad izkoristim vsak trenutke, ki ga imam," je v izjavi za javnost zapisal Buffon. "Vem, da me zdaj čaka veliko obveznosti, a enostavno obožujem poker in zato enostavno nisem mogel izpustiti priložnosti, da se pridružim največji spletni poker sobi v Italiji (in na svetu). To je zame hkrati velika čast in velik izziv in že komaj čakam, da se bom lahko spoprijel s člani PokerStarsove ekipe profesionalcev, hkrati pa se veselim tudi dvobojev z vsakim igralcem, ki se bo želel pomeriti z menoj."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.