Šport
10 ogledov

Cao uspešen na PokerStars

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Večina najboljših igralcev je trenutno v Madridu, kjer nastopajo na turnirju EPT Grand Final, zato na spletu ni toliko akcije, kot smo je sicer navajeni.

Pomanjkanje akcije pa ni motilo Ruia Caa, ki je uspešno igral na 50$/100$ PLO mizah na strani PokerStars. Cao, ki na PokerStars igra pod imenom "PepperoniF", je odigral 1.541 iger proti zaenkrat še neznanemu igralcu z imenom "tkala". Nasprotnika je Cao popolnoma dominiral in mu pobral 65,088 dolarjev.

Čeprav Cao primarno igra na Full Tiltu, ima letos tudi na PokerStars že 555 tisoč dolarjev plusa. Za to vsoto je odigral 18.632 iger. Njegov plus na strani Full Tilt pa znaša malo manj kot milijon dolarjev in tako je Cao s skupnim 1,5 milijona dolarjev plusa eden največjih zmagovalcev celotnega leta.

Največji zmagovalec večera na Full Tiltu pa je sinoči bil "KidPoker705", ki pa ni Daniel Negreanu. V 1.596 igrah je naredil 56 tisoč dolarjev plusa in s to predstavo končno prišel iz rdečih številk, v katerih je bil skozi celo leto 2011.

Ljubljenec navijačev "XBLINK" je spet imel uspešen večer, saj je v le 424 igrah naredil 37 tisoč dolarjev plusa. Igral je na strani Full Tilt.

"XBLINK", ki je sicer znan po velikih nihanjih v svojih rezultatih, zadnje čase konstanto kaže dobre uspehe in uspešno gradi svoj bankroll, potem ko je v začetku leta v enem dnevu izgubil milijon dolarjev.

"Samrostan" na strani Full Tilt pa je tisti igralec, ki je sinoči izgubil največ denarja. Na mizah 100$/200$ HU NLHE je izgubil 81 tisoč dolarjev.

Na strani PokerStars pa je zahvaljujoč Ruiju Cau največ minusa pridelal igralec "tkala", ki je izgubil 65 tisoč dolarjev. Ostali igralci, ki jim sinoči ni šlo vse po načrtih, pa so "FinnishNightmre" (-26.000 $), "Himan33" (-17.000 $) ter "takechip" (-11.000 $).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.