Šport
9 ogledov

''Če bi bila moški, bi bila gej''

Azarenka Serena Williams WTA Madrid finale pokal trofeja EPA
Teniška igralka Serena Williams je v intervjuju za L'Equipe razkrila zanimivo osebno prepričanje. Američanka je namreč mnenja, da bi bila, če bi se rodila kot moški, zagotovo gej.

''Nikoli nisem hotela biti moški. Rada nakupujem in se oblačim ... Če bi bila moški, bi bila gej. Rada nosim petke in tesna oblačila, poleg tega pa imam rada moške. Vedno sem bila rada črna ženska. Ponosna sem na to. Vem, da bi bili mnogi črnci raje belci. Jaz mislim, da je to noro. Ponosna sem na to, kar sem,'' je povedala peta igralka sveta.

Serena se kot profesionalka udejstvuje že štirinajst let, sama pa pravi, da nikoli ni želela moža, psa, treh otrok in normalnega življenja. Čeprav je v karieri samo s turnirskimi denarnimi nagradami zaslužila že več kot 36 milijonov dolarjev, pa Američanka še vedno uživa v kratkih trenutkih svobode, ko je lahko preprosto tridesetletno dekle.

''Januarja in februarja sem plesala cele noči. Ko plešem, se počutim svobodno, kot vsi ostali,'' je povedala Američanka. Dotaknila se je tudi svojih ljubezenskih razmerij. Še nedavno so jo namreč povezovali s tenisačem Grigorjem Dimitrovim. ''Spomnim se, kdaj sem se prvič zaljubila. Pred štirimi leti sem ljubila moškega,'' je povedala Serena in dodala, da je po bridkem razočaranju zelo težko še naprej najti motivacijo za naprej. Čeprav je zadovoljna s seboj in si lahko privošči vse, kar ji srce poželi, pa se obenem zaveda, da bi kot moški zagotovo imela več moči, se posebej v poslovnem svetu. ''V poslovnem svetu je drugače in to mi je resnično odprlo oči,'' je povedala tridesetletnica, ki sicer meni, da so moški na splošno šibki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.