Šport
13 ogledov

Celjani na tekmo povabili vse, ki so pomagali

Skube Veszprem Celje Pivovarna Laško Liga prvakov EPA
Pri slovenskem rokometnem velikanu Celju Pivovarni Laško se bodo zahvalil vsem, ki so pomagali ob zadnji vremenski ujmi v Sloveniji.

Celjski rokometaši vsem članom gasilskih društev, civilne zaščite, vojske in delavcem elektropodjetij podarjajo ogled tekme Lige prvakov proti Zaporožju 15. februarja.

"Žal nista minili niti dve leti, odkar smo se v Rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško s povabilom na tekmo Lige prvakov pripadnikom gasilskih društev in civilne zaščite simbolično zahvalili za pomoč ob vodni ujmi, ki nas je prizadela takrat, ko se je narava znova poigrala z nami. Vsa Slovenija je v teh dneh pod vtisom naravne katastrofe, ki je prizadela našo državo in posledice katere se še vedno odpravljajo, zato smo se odločili za podobno potezo," so v sporočilu za javnost zapisali v celjskem klubu.

Nesreča pokazala tudi, kako močni smo ljudje, ko stopimo skupaj

"Ta nesreča je še enkrat več pokazala, kako močna je narava, pokazala pa je tudi, kako močni smo ljudje, ko stopimo skupaj, in to nas navdaja s ponosom in optimizmom. To smo lahko videli pred dvema letoma in v teh dneh smo ponovno priča neizmerni požrtvovalnosti številnih prostovoljnih in poklicnih gasilcev, pripadnikov civilne zaščite, vojske in delavcev elektropodjetij.

Tega se skupaj z igralci zavedamo vsi, ki vemo, da delo še ni zaključeno in da so pripadniki teh enot in podjetij v veliko pomoč tudi pri odpravljanju posledic te naravne nesreče. Delo, ki ga opravljajo, je naporno, mnogi ga opravljajo brez pravega počitka. To ni neopaženo, in ker ne moremo drugače, se želimo v imenu vseh znova vsaj simbolično zahvaliti," so še zapisali Celjani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.